بهترین هاسایت ساز

بهترین فروشگاه ساز های رایگان و حرفه ای ایران در سال ۹۸ + کد تخفیف

بهترین فروشگاه ساز های ایران را در این مقاله بررسی می‌کنیم تا در صورتیکه تمایل به تبدیل کسب و کار سنتی خود به فروشگاه اینترنتی آنلاین را دارید، با کمترین هزینه  و بهترین امکانات بتوانید، فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید.

 

امروزه با رشد وسیعی که خرید اینترنتی در کشور ما به خود گرفته است، روزانه تعداد افرادی که تمایل به خرید محصولات و خدمات از طریق اینترنت دارند رو به افزایش است. بر همین اساس کسب و کارها در تلاش هستند تا پا به عرصه اینترنت گذاشته و مثل سایرین محصولات خود را به صورت اینترنتی عرضه کنند.

راحتی و سادگی فرآیندخرید اینترنتی، جلوگیری از ایجاد ترافیک، مقایسه کالا در هنگام خرید از دلایل مهم میل به خرید اینترنتی در سال‌های اخیر شده است.

برای اینکه بتوانید این کار را انجام دهید، نیاز به ساخت سایت فروشگاهی یا فروشگاه اینترنتی جزو اولین مراحلی است که باید طی کنید. ساخت سایت برای این کار به چندین روش مختلف قابل انجام است که بسته به شرایط و نیازی که دارید باید از یکی از این روش‌ها استفاده کنید.

در ادامه به صورت خلاصه وار به معرفی هر یک پرداخته و سریع‌ترین و ساده‌ترین آن را بررسی خواهیم کرد.

راه های رسیدن به یک فروشگاه اینترنتی موفق زیاده ولی من مهم ترین هاشو می‌گم

روش های راه اندازی فروشگاه اینترنتی

روش اول: طراحی فروشگاه اینترنتی به صورت اختصاصی

در این روش، فروشگاه اینترنتی شما بصورت بیس با برنامه نویسی به صورت صفر آغاز می شود و همه مراحل برای پیاده سازی امکانات مورد نیاز فروشگاه اینترنتی شما توسط تیم طراحی و توسعه که این پروژه را برای شما انجام می‌دهند صورت می‌گیرد.

در این روش هزینه‌ای که باید برای ساخت سیستم فروشگاهی صرف کنید به دلیل اینکه به صورت اختصاصی کدنویسی و طراحی می‌شود بالا خواهد بود.

در این روش باید از شرکت طراحی سایت خود بپرسید، آیا از CMS  آماده برای طراحی فروشگاه اینترنتی شما استفاده می‌کنند؟ آیا این سیستم قابل توسعه می‌باشد؟همینطور تعهدات پشتیبانی ۲۴ ساعته را از شرکت طراحی سایت خود بگیرید تا درصورتیکه با مشکل برنامه نویسی در سایت خود مواجه شدید سریعا برای شما رفع کنند.

در روش طراحی سایت از صفر، علاوه بر هزینه طراحی سایت شما باید یک هاست مناسب برای بارگذاری اطلاعات فروشگاه اینترنتی خود در بستر اینترنت داشته باشید، در صورتیکه این روش را انتخاب کردید، پیشنهاد می‌کنم مقاله بهترین هاست را مطالعه کنید.

مزایای روش طراحی سایت فروشگاه اینترنتی بصورت اختصاصی:

در صورتیکه با شرکت معتبری برای طراحی فروشگاه اینترنتی خود استفاده کنید، این امکان را دارید که سیستم خود را توسعه پذیر و امکانات آن را در صورت نیاز ارتقا دهید.

معایب روش طراحی سایت فروشگاه اینترنتی بصورت اختصاصی:

این روش هزینه بالایی دارد و در صورتیکه در ابتدای مسیر هستید و تمایل دارید در حد یک MVP (نسخه اولیه) سایت را بارگذاری کنید تا با پیشرفت کار و مشخصات نقاط ضعف کار خود را ارتقا دهید، ممکن است با شکست پروژه، هزینه بالایی را از دست دهید.

پس در صورتیکه این روش را برای آماده سازی فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کرده‌اید، از صمیم قلبم دعا می‌کنم بی گدار به آب نزده باشید.

روش دوم: استفاده از سایت سازهای رایگان برای ساخت فروشگاه

در این روش می‌توانید از سیستم‌های سایت ساز یا سیستم‌های مدیریت محتوای رایگان مانند وردپرس، جوملا، پرستاشاپ، اپن کارت و… استفاده کنید. این سیستم‌ها به صورت کاملا رایگان عرضه می‌شوند و برای استفاده از آنها نیاز به پرداخت هزینه ندارید.

علی‌رغم این که این CMS ها رایگان می باشد ولی برای اینکه امکانات بیشتری داشته باشید لازم است تا افزونه‌های مورد نیاز آن را خریداری کنید.مثلا شما نیاز دارید فروشگاه شما امکان مقایسه کالاها را داشته باشد، شاید برای این امکان نیاز به افزونه حرفه ای باشد که شامل هزینه است.

از سوی دیگر برای داشتن ظاهری مناسب نیاز به خرید قالب خواهید داشت.

در این روش نیز، علاوه بر هزینه طراحی سایت شما باید یک هاست مناسب برای بارگذاری اطلاعات فروشگاه آنلاین خود داشته باشید.

بهترین فروشگاه ساز با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا برای ساخت فروشگاه اینترنتی در سال اخیر به شرح زیر بوده است:

۱-سیستم وردپرس به همراه افزونه ووکامرس

۲-مجنتو

۳-پرستاشاپ

۴-اوپن کارت

۵-جوملا به همراه افزونه ویرچومارت

۶-تومیتوکارت

۷-زن کارت (ZenCart)

آمار بیشترین استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا در سال گذشته:

در MarketShare به گزارش سایت aheadworks.com رقابت زیادی بین وردپرس و مجنتو برای ساخت فروشگاه اینترنتی وجود دارد ولی با توجه به اینکه توسعه دهندگان وردپرس در دنیا تعداد بیشتری هستند، براورد من این هست که بزودی وردپرس در صدر جدول مارکت شِیْر خواهد بود.

مزایای استفاده از CMS های اختصاصی برای طراحی فروشگاه اینترنتی:

هزینه پایین: این روش ها هزینه های خیلی کمی دارند و در صورتیکه در ابتدای مسیر هستید شاید برای آزمون و خطا روش مناسبی باشد.

قابلیت تغییر سریع:در این روش امکان تغییر ظاهر و امکانات را به راحتی دارید.

معایب استفاده از CMS های اختصاصی برای طراحی فروشگاه اینترنتی:

عدم پشتیبانی : با توجه به اینکه این سیستم‌ها رایگان می باشد و فروشندگان قالب نیز فقط یکبار هزینه از شما دریافت میکنند، اغلب با مشکل پشتیبانی مواجه می شوید و تمام زحماتی که برای سایت خود کشیده اید، ممکن است به باد رود.

بهینه نبودن کدها: ممکن است برای بازدیدهای بالای سایت در این روش ها با توجه به اینکه در کدنویسی استاندارد و بهینه سازی دیتابیس آن دخیل نیستید، با مشکل مواجه شوید.

روش سوم : استفاده از شبکه های اجتماعی برای فروش اینترنتی

شبکه های اجتماعی بستری برای فروش بیشتر محصولات شما هست

و نباید تنها راهکار فروش محصولات شما باشد

این روش یکی از مرسوم ترین روش‌های فروش محصولات در بین ایرانیان تبدیل شده، این در حالیست که هیچ جای دنیا این روش مرسوم نیست.

در تمام دنیا، کسب و کارها از شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام یا تلگرام برای فروش بیشتر محصولاتشان شاید استفاده کنند ولی این تنها راهکار برای فروش محصولاتشان نیست و پایگاه اصلی فروش آن ها وبسایتشان می‌باشد.

چرا می‌گوییم تلگرام و اینستاگرام برای فروش لازم هست ولی کافی نیست؟

-معایب استفاده از تلگرام و اینستاگرام برای فروش اینترنتی:

–عدم مالکیت :

چون تلگرام و اینستاگرام یک سرویس هست که مالک آن افراد دیگری هستند و شما فقط در این سرویس ها یک اکانت یا یک پیج یا یک کانال دارید و مالکیت اصلی تمامی این پلتفرمها افراد دیگری هستند.

که هر لحظه ممکن است سیاست جدیدی برای عرضه سرویس خود ارائه کنند و زحمات شما به هدر رود.

–وضعیت نابسامان شبکه های اجتماعی در ایران:

با توجه به اینکه در ایران از این پلتفرمها توسط یک عده سودجو با بدترین روش‌ ها استفاده می شود و کلاهبرداری‌های گسترده انجام می‌شود همیشه خطر فیلتر وجود دارد.

البته در حال حاضر تلگرام که فیلتر می‌باشد ولی بدلیل اینکه کاربرد اصلی مردم ازین پیام رسان برای ارسال پیام بود هنوز با وجود فیلتر بودن محبوبیت خود را دارد ولی در مورد اینستاگرام قطعا فیلترینگ تاثیرات بسیار منفی را روی آن ایجاد می‌کند.

–عدم امکان سئو برای شبکه های اجتماعی

تحقیقاتی که من در  این زمینه انجام دادم به این نتیجه رسیدیم که بین دو بستر گوگل و شبکه های اجتماعی، فروش از طریق گوگل ۹۰ درصد بیشتر از شبکه های اجتماعی می‌باشد و اگر شما همین اقدامی که در اینستاگرام یا تلگرام داشتید روی سایت انجام می‌دادید، ۹۰ درصد بیشتر جواب می‌گرفتید.

ولی در این شبکه اجتماعی محصولات شما در موتورهای جستجو نمایش داده نمی ‌شود و شما حجم بسیار زیادی از مشتریان احتمالی خود را از دست می‌دهید.

-مزایای استفاده از شبکه های اجتماعی برای فروش اینترنتی:

–سادگی :

سادگی استفاده از تلگرام و اینستاگرام برای استفاده، یکی از محکم ترین دلایل استفاده ازین پلتفرم‌ها برای فروش اینترنتی می باشد.

راهکار پیشنهادی وبمسترفا برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی چیست؟!

روش چهارم: استفاده از فروشگاه سازهای آماده(سیستم‌های SAAS)

 

 

چایتان را بنوشید، فروشگاه اینترنتی شما آماده است.

 

در این روش سایت‌سازهایی وجود دارند که امکان ساخت فروشگاه آنلاین را برای شما فراهم کرده‌اند. یعنی کلیه امکانات و قابلیت‌هایی که برای یک فروشگاه اینترنتی نیاز دارید در آن پیاده سازی شده و به صورت کاملا آماده در دسترس است و آماده سازی فروشگاه اینترنتی شما به میزان یک لیوان چای خوردن زمان نیاز دارد.

با استفاده از فروشگاه سازهای آنلاین، نیازی به انجام هیچ گونه کدنویسی، دانش برنامه نویسی یا نصب ماژول‌های مختلف هم ندارید. کافی است فرم ثبت نام در این سایت‌ها را تکمیل کنید و پس از طی چند مرحله کوتاه فروشگاه خود را در کمتر از چند ساعت با امکانات کامل و قالب زیبا و کاربر پسند راه‌اندازی کنید.

این روش ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین راهکار برای کسب و کارهای نوپا  یا کسب و کارهای سنتی هست که تمایل دارند، فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنند.

مزایای استفاده از فروشگاه ساز

استفاده از فروشگاه ساز نسبت به فروشگاه ساز اختصاصی یا سیستم‌های فروشگاه ساز رایگان دارای مزایا و در برخی مواقع معایبی است که در ادامه به معرفی برخی از ویژگی‌های انها می‌پردازیم.

7 دلیل برای ادعای خود داریم:

1- عدم نیاز به خرید هاست و دامنه

هنگام ساخت سایت با استفاده از سیستم‌های اختصاصی و سایت سازهای رایگان قبل از هر کاری نیاز به دامنه و هاست دارید تا با نصب و اجرای سیستم بر روی هاست امکان ساخت فروشگاه اینترنی را داشته باشید. اما در فروشگاه سازها این مورد کمی متفاوت است.

از آنجایی که سیستم طوری طراحی شده است که شما نیازی به نصب کردن چیزی ندارید و همه چیز از قبل آماده شده است، بنابراین احتیاجی به خرید هاست نبوده و فضای مورد نیاز برای درج محصولات، تصاویر محصول، ویدئو و… در اختیار شما قرار داده خواهد شد.

در مبحث دامنه نیز این روند در بیشتر فروشگاه سازها به شکلی است که به صورت رایگان بسته به پنل خریداری شده امکان استفاده از دامنه رایگان com. یا ir. را خواهید داشت. بنابراین در همین مرحله اول صرفه جویی برای خرید هاست و دامنه خواهید داشت که از هزینه‌های شما می‌کاهد و نگران پشتیبانی هاست نیز نیستید.

2- هزینه پایین

اولین دغدغه‌ای که ذهن افراد را برای ایجاد فروشگاه اینترنتی مشغول خواهد کرد بحث هزینه تمام شده برای طراحی این فروشگاه است.گاهی این غول هزینه‌ها انقدر برای افراد بزرگ می‌شود که ترجیح می‌دهند دنیای آنلاین را با همه جذابیت‌ها و پیشرفت‌هایش را ببوسند و کنار بگذارند.

یک سایت برای اینکه بتواند به صورت عالی امکانات مورد نیاز شما را فراهم کند شامل هزینه‌های زیر خواهد بود:

  • خرید هاست و دامنه (تمدید به صورت سالیانه)
  • خرید قالب برای داشتن ظاهر مناسب
  • خرید افزونه و ماژول برای افزودن امکانات
  • استخدام پشتیبان و توسعه دهنده برای رفع مشکلات سایت و افزودن قابلیت‌های جدید
  • آموزش استفاده از سیستم
  • سایر هزینه‌های جزئی

از بین موارد فوق خرید هاست و دامنه را که نیاز ندارید. قالب نیز به همین شکل بوده و به صورت کاملا رایگان ده‌ها قالب در هر سیستم وجود دارد، هر زمان که نیاز به تغییر قالب داشتید می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کرده و بر روی سایت خود فعال کنید. بدون اینکه نیاز به پرداخت هزینه جدا برای قالب داشته باشید.

خرید ماژول نیز درست مانند قالب بوده و امکان استفاده از هر افزونه که در سیستم وجود داشته باشد بسته به پلن خریداری شده فراهم است. از سوی دیگر چون به منبع و سورس سیستم دسترسی ندارید، امکان استفاده از ماژولی که حتی خود شما آن را طراحی کرده اید تنها در صورتی فراهم است که مدیر سیستم آن را به سایت ساز اضافه کند که در این صورت برای سایرین نیز قابل استفاده خواهد بود.

بخش پشتیبانی و آموزش استفاده از سیستم هم توسط ارائه دهنده سایت ساز صورت می‌گیرد و پشتیبانی در کنار شما خواهد بود تا هر زمان مشکلی برای شما پیش آمد آن را برطرف کنید.

همانطور که می‌بینید بسیاری از هزینه‌های لازم برای داشتن فروشگاه اینترنتی هنگام استفاده از این سیستم‌ها وجود ندارد و یا اینکه اگر هم مورد نیاز است بسیار کمتر و منطقی تر خواهد بود.

3- استفاده از پشتیبانی

یک سایت همواره دارای مشکلاتی خواهد بود و حتی اگر هم مشکلی نداشته باشد نیاز به توسعه و به‌روزرسانی با جدیدترین نسخه‌های نرم افزارهای روی ان دارد.

همواره به یک پشتیبان برای آپدیت بخش نرم افزاری و رفع مشکلات احتمالی نیاز دارید. داشتن یک پشتیبان برای سایت مستلزم هزینه است و بسته به کاری که در هر ماه انجام می‌دهد نیاز به پرداخت مبالغ بالا در آن احساس می‌شود.

اما هنگام استفاده از سایت سازها پشتیبانی در این سیستم رایگان بوده و شما نیاز به پرداخت هزینه بابت برطرف کردن مشکلات و راهنمایی‌های لازم ندارید. پس با انتخاب این سایت ساز در هزینه‌های خود صرفه جویی خواهید کرد.

4- انتخاب فروش انواع محصول و خدمات

یک سایت فروشگاهی می‌تواند در زمینه فروش محصولات فیزیکی، دانلودی و خدماتی فعالیت داشته باشد. بنابراین در این سیستم‌ها نیز سعی شده است که امکان ساخت هر سه نوع از فروشگاه‌های ذکر شده وجود داشته باشد.

امکاناتی که در هر یک از فروشگاه‌های محصولات فیزیکی یا خدماتی و یا دانلودی نیاز دارید متفاوت است. به عنوان مثال در مقایسه فروشگاه دانلودی با فیزیکی دیگر نیازی به پست کردن محصول ندارید و چون محصولات به صورت دانلودی هستند از طریق اینترنت در دسترس مشتری خواهند بود، پس نیازی به داشتن انواع فیلد وارد کردن آدرس و تحویل محصول به اداره پست و… ندارید و همه‌ی این تمهیدات در این فروشگاه های آماده در دسترس شماست.

5- سئو مناسب و سرعت بالای فروشگاه اینترنتی

یکی از مشکلاتی که در هنگام استفاده از سیستم‌های سایت ساز رایگان وجود دارد این است که افراد به دلیل نداشتن دانش و تخصص هر چیزی را به کمک افزونه و ماژول پیاده سازی می‌کنند. این ماژول‌ها گاها به شکلی هستند که دارای امکانات مختلفی هستند، در صورتی که شاید ما تنها به بخشی از امکانات آن نیاز داشته باشیم.

بنابراین با نصب بی رویه افزونه، اطلاعات سایت شما بیشتر می شود و در سرعت سایت که یکی از مهم‌ترین مقوله‌های سئو است تاثیر بد می‌گذارد. اما در سیستم‌های فروشگاه ساز این مسئله به این شکل نیست و از سرعت بالایی هم برخوردار هستند. کافی است چند نمونه از فروشگاه‌ها را بررسی کنید.

همینطور علاوه بر سرعت، با توجه به اینکه این فروشگاه سازها را افراد متخصصی راهبری می‌کنند به خوبی واقف هستند اهمین سئو برای کسب و کارهای آنلاین چقد زیاد هست بنابراین کدنویسی فروشگاه سازها را بر اساس آخرین الگوریتم‌های گوگل انجام و بروزرسانی می‌کنند، تا در موتورهای جستجو سریع‌تر در دسترس قرار بگیرید و فروش محصولات شما سریع‌تر آغاز شود.

6- استفاده از قالب های زیبا و تغییر ظاهر فروشگاه

این سیستم‌ها به صورت پیشفرض دارای قالب‌های متعددی هستند. اگر با وبلاگ‌هایی همچون بلاگفا کار کرده باشید خاطرتان هست که به رفتن به بخش تنظیمات قالب امکان انتخاب و تغییر هر یک از قالب‌ها فراهم بوده و علاوه بر آن می‌توانید خودتان دست به کد شده و قالب دلخواه خود را طراحی کنید.

این سیستم‌ها نیز دقیقا به همین شکل هستند و هر زمان که احساس کردید قالب سایت برایتان تکراری شده است می‌توانید به بخش تنظیمات مراجعه کرده و یکی از قالب‌های موجود را فعال کنید. یا اینکه می‌توانید خودتان قالب اختصاصی طراحی کرده و از آن استفاده کنید.

7- قابلیت SAAS بودن و خیالی راحت

نمی دانم درباره سرویس‌های SAAS چقد اطلاعات دارید ولی SAAS در واقع مخفف software as a service هست، یعنی یک برنامه که تحت یک سرویس به شما ارائه می‌شود.

اگر از سرویس جیمیل برای ارسال و دریافت ایمیل‌های خود استفاده می‌کنید، این سرویس یک SAAS هست و شما اصلا نمی دونید این سرویس چه زیرساختی داره، چه سروری داره، شما فقط براتون مهم هست که بتونید با آدرس جیمیلی که ساختید ارسال و دریافت ایمیل داشته باشید و شرکت گوگل که ارائه دهنده جیمیل هست وظیفه بروزرسانی ها و ایمن سازی های جیمیل شما را دارد.

در سرویس فروشگاه ساز هم شما نگران بروزرسانی ماژول ها و یا قالب‌های استفاده شده نیستید و سرویس دهنده مسئول برقراری امنیت سرویس و بروزرسانی های دوره ای آن می باشد.

چه شرکت هایی بهترین فروشگاه سازهای ایرانی را ارائه می‌دهند؟

معرفی بهترین فروشگاه سازهای اینترنتی در ایران

حال که هر یک از ملاک‌ها و ویژگی‌های فوق را بررسی کردید نوبت به این خواهد رسید که ببینید کدام فروشگاه ساز به همه این موارد پایبند است تا از آن استفاده کنید.

در ادامه به معرفی بهترین سیستم‌های فروشگاهی  و بهترین سایت سازهای فروشگاهی در ایران می‌پردازیم و در مورد مزایا و معایب آنها با هم مشورت می‌کنیم:

1- فروشگاه ساز ایران سرور

فروشگاه ساز ایران سرور که از سرویس قدرتمند سایت ساز تحت کلود این شرکت استفاده می‌کند از بهترین فروشگاه سازهای ایرانی می باشد.

ایران سرور که از سال ۱۳۸۱ وارد بازار هاستینگ ایران شده است و در حال حاضر جز ۳ ارائه دهنده برتر هاستینگ ایران می‌باشد از اواخر سال ۹۶، استارت آماده سازی بستر فروشگاه ساز خود را فراهم کرد و از اول تیرماه ۹۷ سرویس ساخت فروشگاه اینترنتی را بصورت حرفه ای ارائه کرد.

یکی از مشکلات بزرگی که اغلب ارائه دهندگان سرویس‌های فروشگاه ساز با آن مواجه بودند، عدم تجربه کافی در زمینه هاستینگ بود و همین موضوع باعث می‌شد در اغلب اوقات سرویس‌های سایت‌ها و فروشگاه‌های مشتریان با مشکل مواجه شود و قابل حل نباشد و یا حل شدن مشکل با تاخیر همراه باشد ولی تجربه ۱۷ساله ایران سرور در این زمینه باعث شد این ضعف پوشش داده شود.

امکانات فروشگاه ساز ایران سرور:

  • قابلیت استفاده از قالب‌هایی نظیر دیجی کالا و بامیلو
  • قابلیت استفاده از درگاه اینترنتی با مجوز گرفتن نماد بعد از دوماه
  • دارا بودن قالب های متنوع فروشگاهی با توجه به کسب و کار شما
  • استفاده از جدیدترین نسل هارد برای سرعت بیشتر فروشگاه شما
  • استفاده از تکنولوژی کلود برای نگهداری فروشگاه اینترنتی شما
  • امکان مقایسه و بررسی کالاها
  • امکان تعریف کد تخفیف
  • تعریف بی نهایت محصول و بی نهایت گروه برای فروشگاه
  • نمایش پرفروش ترین محصولات، محصولات تخفیف دار و ویژه
  • انتخاب روش های ارسال شامل، پست، تحویل در محل و پیک
  • جستجوی سریع محصولات بصورت AJAX
  • مشاهده و اطلاع رسانی آخرین سفارشات ثبت شده
  • امکان پرداخت با روش های واریز به حساب یا آنلاین یا کارت به کارت
  • ارسال خودکار محصولات روی اینستاگرام
  • امکان ساخت اسلایدر برای محصولات ویژه
  • مدیریت آسان بدون دانش برنامه نویسی
  • امکان مدیریت آسان ایمیل و ساخت و ارسال و دریافت ایمیل
  • ارائه گواهی SSL رایگان برای امنیت بیشتر و اعتماد کاربرانتان
  • امکان افزودن بی نهایت دامنه روی فروشگاه ساز

هزینه فروشگاه ساز ایران سرور

قیمت فروشگاه ساز ایران سرور از ۳۹۹۰۰۰ تومان آغاز می‌شود و شما فقط با ۳۹۹۰۰۰ تومان مالک یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای می شوید.

نمونه فروشگاه‌های فروشگاه ساز ایران سرور :

فروشگاه آجیل و خشکبار

فروشگاه فرش و موکت

فروشگاه اینترنتی با قالب دیجی کالا

کد تخفیف فروشگاه ساز ایران سرور:

برای استفاده ازین کد تخفیف در مراحل خرید فروشگاه ساز از ایران سرور در باکس مربوط به کد تخفیف، مقدار زیر را وارد کنید:

zZsitesazw

خرید فروشگاه ساز از ایران سرور

2- فروشگاه ساز پرتال

پرتال یکی از بهترین سیستم‌هایی است که امکان ساخت انواع وب‌سایت را چه به صورت فروشگاهی چه سایت عادی به شما خواهد داد. یکی از بهترین مزایای این فروشگاه ساز پشتیبانی از قالب‌های متنوع و داشتن تیم پشتیبانی است که در زمینه سئو می‌توانند راهنمای شما باشند.

از آنجایی که پرتال متعلق به مجموعه سایت‌های نوین است، انتخاب ان از نظر اینکه بتوانید سایتی با سئو مناسب داشته باشید و از سوی دیگر استفاده از سامانه پیامکی می‌تواند بهترین انتخاب باشد. این فروشگاه ساز پرتال شامل امکانات زیر می باشد:

  • امکان ایجاد فروشگاه فیزیکی، فروشگاه فایل و فروشگاه خدماتی
  • امکان مقایسه محصولات
  • صدور صورتحساب برای مشتری
  • پشتیبانی مناسب به صورت تیکتینگ
  • امکان قیمت گذاری مختلف روی محصولات
  • امکان ایجاد کیف پول برای مشتریان
  • ارائه قالب‌های کاربرپسند
  • ارائه فضای مناسب برای آپلود فایل
  • ابزار اتصال به میلرلایت برای ساخت خبرنامه
  • ارائه دامنه رایگان
  • ساخت ایمیل اختصاصی روی دامنه
  • امکان تعریف کد تخفیف در فروشگاه
  • امکان ساخت فرم با امکان اتصال به درگاه پرداخت آنلاین

هزینه فروشگاه ساز پرتال

اولین بسته فروشگاه ساز مناسب در پرتال از ۲۴۰۰۰۰۰ تومان شروع می شود.

3-فروشگاه ساز سازیتو

برای استفاده از این فروشگاه ساز نیازی به پرداخت هزینه ندارید، اما در هر خریدی که توسط مشتریان صورت می‌گیرد کارمزدی از شما بابت هزینه فروشگاه دریافت خواهد شد. در حال حاضر کارمزد 4 درصد در این سیستم در نظر گرفته شده است که بسته به قیمت محصول نهایتا باید تا مبلغ 30.000 تومان را پرداخت کنید. به عنوان نمونه اگر محصولی با قیمت 100 هزار تومان داشته باشید، مبلغ 4000 تومان به عنوان کارمزد به سازیتو پرداخت می‌کنید. در مقابل اگر محصولی هم با قیمت 1 میلیون تومان داشته باشید صرفا 30 هزار تومان به عنوان کارمزد پرداخت می‌کنید.

از نقاط قوت این فروشگاه ساز میتوان به داشتن قالب‌های شکیل اشاره کرد که سرعت بالایی هم در لود دارد. امکان شخصی سازی قالب نیز برای شما فراهم است تا بتوانید قالبی بر اساس نیاز خود داشته باشید.

  • امکان مدیریت کاربران و ارائه پنل کاربری برای مشتریان
  • امکان ساخت کد تخفیف
  • امکان اتصال درگاه بانکی اختصاصی به فروشگاه
  • سئو مناسب و سرعت لود بالای فروشگاه
  • امکان اتصال به اینستاگرام و تلگرام از طریق مدیریت فروشگاه
  • امکان اتصال دامنه به فروشگاه
  • امکان ساخت صفحات داخلی
  • پشتیبانی عالی
  • گزارش گیری دقیق و کامل از فروش محصولات
  • امکان گزارش گیری از فروش محصولات

هزینه فروشگاه ساز سازیتو

4- فروشگاه ساز وبزی

مهم‌ترین نقطه قوت این فروشگاه داشتن قابلیتی برای ساخت قالب است. این سایت ساز به شکلی طراحی شده است که می‌توانید با استفاده از نشانگر ماوس و قابلیت کشیدن و رها کردن، هر جزییاتی که نیاز دارید در فروشگاه نمایش داده شود را در آن انتخاب می‌کنید.

با داشتن همین قابلیت صفحه ساز کار شما برای داشتن قالب اختصاصی و مورد نیاز بر اساس سلیقه خودتان وبزی بهترین انتخاب خواهد بود.

  • ارائه فضا و پهنای باند مناسب برای داشتن فروشگاه
  • امکان فروش محصول به صورت فیزیکی، دانلودی و خدماتی
  • دارای صفحه ساز قدرتمند برای طراحی قالب سفارشی
  • سرعت بالا در لود سایت
  • برش خودکار تصاویر برای داشتن سرعت بالا در نمایشگرهای مختلف
  • امکان تعریف کد تخفیف
  • استفاده از روش های مختلف برای پرداخت پول
  • مرتب سازی محصولات بر اساس تعداد فروش، بازدید، دسته‌بندی و…
  • پنل مدیریت ساده و آسان

قیمت فروشگاه ساز وبزی

5- فروشگاه ساز شاپفا

این فروشگاه بسته‌های ساخت سایت را در سه پلان در نظر گرفته است که هر یک دارای قیمت خاصی هستند و امکانات مختلفی نیز در هر کدام ارائه می‌شود. کافی است بسته به نیاز خود از فروشگاه اینترنتی یکی از پلن‌ها را خریداری کرده و از آن استفاده کنید.

یکی از مزایای این فروشگاه ساز ارائه پهنای باند نامحدود است که نگرانی بابت بازدید بالا برای فروشگاه نخواهید داشت.

  • امکان ساخت نقشه سایت
  • سرعت بالا و سئو مناسب
  • امکان ساخت نسخه اندروید برای فروشگاه
  • امکان استفاده از چند دامنه برای یک فروشگاه
  • امکان استفاده از SSL
  • امکان تعریف کد تخفیف برای فروشگاه
  • امکان ارسال ایمیل و پیامک هنگام خرید محصول
  • ارائه پهنای باند نامحدود
  • امکان ساخت وبلاگ برای فروشگاه

قیمت فروشگاه ساز شاپفا

6- فروشگاه ساز کاموا

فروشگاه ساز کاموا یکی از قدیمی‌ترین سیستم‌ها در ایران است. به کمک این فروشگاه ساز می‌توانید تا 14 روز به صورت رایگان از آن استفاده کرده و سایت خود را طراحی و پیاده سازی کنید. در نهایت پس از اینکه مطابق نیاز شما بود می‌توانید یکی از پلن‌ها ارائه شده در آن را انتخاب کنید.

  • ارائه فضای میزبانی و بدون نیاز به خرید هاست
  • امکان ساخت وبلاگ برای فروشگاه
  • امکان تعریف کد تخفیف
  • امکان استفاده از قالب متنوع و شخصی سازی آن
  • ارائه دامنه رایگان ir
  • سیستم اطلاع رسانی از طریق ایمیل و پیامک
  • پشتیبانی عالی

قیمت فروشگاه ساز کاموا

7- فروشگاه ساز سبد خرید

این فروشگاه ساز امکان ساخت دو نوع فروشگاه اینترنتی محصولات فیزیکی و دانلودی را به شما خواهد داد. پلن‌های ارائه شده در این فروشگاه ساز به صورت ماهیانه یا دائمی است که برای استفاده از آن لازم است یکی از آنها را خریداری کنید. برای اینکه از انتخاب خود مطمئن باشید این امکان فراهم شده است که از نسخه آزمایشی آن استفاده کنید.

  • امکان اخذ نماد اعتماد و قرار دادن در فروشگاه
  • امکان افزودن انواع ماژول و روش ارسال برای محصولات
  • سئو مناسب و بهینه سازی شده برای گوگل
  • سیستم اطلاع رسانی از فرآیندهای خرید به صورت ایمیل و پیامک
  • امکان فروش انواع محصولات دانلودی و فیزیکی
  • امکان درون ریزی محصولات به کمک فایل اکسل
  • امکان تعریف مالیات و کارمزد برای محصولات
  • امکان تعریف انواع واحد پول
  • پشتیبانی مناسب

قیمت فروشگاه ساز سبدخرید

8- فروشگاه ساز سی فایو

این فروشگاه ساز امکان ساخت سایت و فروشگاهی بر پایه وردپرس را به شما خواهد داد. یکی از مزایای این سیستم نیز همین مسئله استفاده از وردپرس است که باعث می‌شود بتوانید از قالب‌های وردپرسی که روی آن قرار دارد استفاده کنید.

علاوه بر این امکان استفاده از افزونه‌های اختصاصی و سفارشی سازی شده نیز در این سیستم وجود دارد که می‌توانید از ان برای ایجاد فروشگاه استفاده کنید.

  • امکان ساخت انواع فرم‌های پیشرفته
  • امکان استفاده از قالب و افزونه‌های مختلف
  • امکان شخصی سازی قالب
  • چکاپ دوره‌ای سایت توسط تیم پشتیبانی
  • ارائه فضای میزبانی رایگان با پهنای باند مناسب
  • اتصال سایت به ربات تلگرام برای آپدیت فروشگاه از طریق تلگرام
  • اتصال سایت به اینستاگرام و آپدیت فروشگاه از طریق آن
  • استفاده رایگان به مدت 7 روز برای تست سیستم

قیمت فروشگاه ساز سی فایو

این لیست در حال بروز رسانی می باشد.

اولین نکته بسیار مهم که برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی باید به آن توجه کنید، این است که در شروع نباید به فکر ساختن و تاسیس یک دیجی‌کالا و یا بامیلو دیگر باشید. استفاده از قالب‌های آماده این دو وب‌سایت و ساخت دسته‌بندی‌های مشابه تنها شکست شما را در زمان کوتاه‌تر تضمین می‌کند. اینکه می‌گویند با وجود دیجی‌کالا دیگر کسی از ما خرید نمی‌کند، درست وقتی اتفاق می‌افتد که شما بخواهید یک دیجی‌کالا دیگر را به کاربران معرفی کنید. وقتی شما در ابتدا مشابه دیجی‌کالا محصول ارائه دهید، هیچ دلیلی برای کاربر وجود ندارد که از شما خرید کند و تا وقتی دیجی‌کالا اصلی وجود دارد، هیچ‌کس از شما خرید نمی‌کند.

استفاده از نام‌هایی که در ابتدا آن «دیجی» و یا در انتهای آن «کالا» وجود دارد، هیچ مزیتی برای شما نمی‌سازد و باید به فکر یک نام تجاری دیگر باشید. با ساخت و ثبت همچین نام‌ها و سپس دامنه‌هایی در اینترنت نمی‌توانید به‌خوبی برندسازی کرده و در نتیجه تبدیل به یک برند بی‌هویت خواهید شد. خیلی جدی و حرفه‌ای به فکر راه‌اندازی و ارائه خدماتی از طریق فروشگاه اینترنتی باشید نه اینکه بخواهید طرح موفق شده آنها را دوباره از نو پیاده کنید. از آنجایی که شما به اندازه فروشگاه‌های بزرگ، سرمایه و نیروی انسانی ندارید، مطمئنا شکست خواهید خورد. اگر می‌خواهید رقابت کنید، باید مزیت رقابتی داشته باشید.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های شما که می‌تواند رقابت ایجاد کند، موضوع تخصصی بودن است. دیجی‌کالا و یا هر فروشگاه اینترنتی بزرگی که دسته‌بندی‌های فراوانی دارد، به هیچ‌وجه نمی‌تواند در همه آنها به صورت اختصاصی عمل کرده و خدمات کاملی را ارائه دهد. یکی از دلایل رشد فروشگاه دیجی‌کالا وجود نقد و بررسی‌های حرفه‌ای در مورد محصولات دیجیتال بود اما با وارد شدن دسته‌بندی‌های جدید، محصولات بیشتر شد و همه آنها مورد بررسی قرار نگرفتند و امروز اگر کسی بخواهد برای مثال از دیجی‌کالا یک میکروفون حرفه‌ای (و یا هر محصول تخصصی) تهیه کند، نمی‌تواند پیشنهادهای خوبی را دریافت کرده و حتی مشخصات کاملی را بدست آورد.

در هر یک از دسته‌بندی‌های این فروشگاه، قسمت‌های ناقصی وجود دارد. در هر موضوع دسته‌بندی دیجی‌کالا نتوانسته تمامی نیاز آن دسته را برطرف کند و شما به‌راحتی می‌توانید با انتخاب هوشمندانه خود کاملا در آن دسته از دیجی‌کالا سبقت بگیرید. بسیاری از فروشگاه‌های بزرگ دیگر در ایران مانند کیمیا آنلاین، مقداد آی‌تی، لیون کامپیوتر و… صرفا بر روی یک حوضه خاص فعالیت می‌کنند به همین دلیل وجود دیجی‌کالا برایشان مشکلی ایجاد نمی‌کند زیرا افراد حرفه‌ای که به دنبال محصولات حرفه‌ای هستند، می‌دانند که در فروشگاه‌های بزرگ نمی‌توانند توصیه و خدمات لازم را دریافت کنند.

به دنبال این باشید که اول چه جور محصولی را می‌توانید برای فروش آنلاین تامین کنید، سپس ببینید که فروشگاه‌های بزرگ و یا به صورت ویژه در این مقاله، دیجی‌کالا، چگونه در آن عمل کرده است. خود دیجی‌کالا نیز متوجه نقص‌های خودش است و به همین منظور برای وارد شدن به یکی از حوضه‌‌های پرطرفدار یعنی پوشاک، تصمیم گرفت یک مجموعه جدید را به نام «دیجی‌ استایل» معرفی کند. زمانی که دیجی‌کالا دسته‌بندی پوشاک را اضافه کرد سایت‌های تخصصی مانند مدیسه و شیکسون از آن بهتر عمل کرده و دیجی‌کالا برای رقابت با آنها مجبور شد خودش یک فروشگاه جدید ایجاد کند. حال شما ببینید که دسته‌بندی و فیلترهای سایت دیجی‌کالا برای پوشاک چگونه است. سپس به دیجی استایل بروید و نوع دسته‌بندی و فیلترهای آن را مشاهده کنید. اصلا قابل مقایسه نیستند و امروز کسانی هم که از خود دیجی‌کالا لباس می‌خریدند به سراغ دیجی استایل رفته‌اند.

اینکه خود یک فروشگاه بزرگ متوجه نقص‌هایش می‌شود و به دنبال رفع آن با یک فروشگاه دیگر است کاملا نشان می‌دهد که شما هم می‌توانید در موضوعات و دسته‌بندی‌های دیگر امکانات و خدمات بهتر و حرفه‌ای‌تری را نسبت به دیجی‌کالا و سایر فروشگاه‌های بزرگ به مشتریان بدهید. دیجی‌کالا در همان ابتدا بر روی محصولات دیجیتال فعالیت می‌کرد و موفق هم بود و سپس مرحله‌به‌مرحله دسته‌بندی‌های جدید را به سایت اضافه کرد، پس نگران نباشید، شما هم می‌توانید مرحله‌به‌مرحله کسب و کار خود را گسترش داده و دسته‌بندی‌های مرتبط با کار اصلی‌تان را وارد سایت کنید اما یادتان نرود تا اختصاصی در شروع کار نکنید، نمی‌توانید نتیجه خوبی بگیرید.

تخصصی بودن یک ویژگی دیگر هم برای شما در ابتدا به همراه دارد و آن این است که برای سئو و بهینه سازی سایت خود کار آسان‌تری را در پیش دارد. همچنین اختصاصی کار کردن یکی از زیرمجموعه‌های تعریف نیچ مارکتینگ (Niche Marketing) است که می‌توانید برای آشنایی با آن و بدست آوردن اطلاعات کامل در زمینه چگونگی ارائه خدمات تخصصی مقاله آن را در سایت مطالعه کنید.

ما در وبمسترفا، رسالت خود را برای معرفی بهترین ها، تجربه کاربران قرار داده ایم، بنابراین نظرات شما کاربران عزیز راهبر مطالب ما هستند، ما را در ارائه بهترین تجربه ها با نظرات گرمتان یاری کنید و شما هم بگویید از نظر شما بهترین فروشگاه ساز کدام است؟

برچسب ها

مازیار احمدی

مازیارم. مازیار یه وبمستر هست که جوانیشو تو اینترنت گذاشته. عاشق وردپرسه و یه استارتاپ داره که مثل بچش دوسش داره و دوستدار محتوا هست. مازیار موقع کار خیلی جدیه ولی آدم خوش قلبیه و از ته دل میخنده. مازیار عاشق یاد دادن و اشتراک گذاری تجربیاتش هست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن