کریپتو کارنسی

کریپتوکارنسی و 5 عامل مؤثر در قیمت بیت کوین و آلت کوین ها

 کریپتوکارنسی چیست؟ شما چقدر با کریپتوکارنسی ها آشنایی دارید؟ اگر تصمیم گرفته‌اید که به دنیای کریپتوکارنسی ها (cryptocurrency) وارد شوید باید از عوامل مؤثر بر قیمت کریپتوکارنسی ها مطلع شوید. نوساناتی در حوزه ارزهای دیجیتالی(رمزگذاری شده) وجود دارد و می‌توان گفت در طول روزها و هفته‌ها معمولا نرخ و قیمت ثابتی برای ارزهای دیجیتالی مانند: بیت کوین ، اتریوم و… وجود ندارد.

اما پرسش اینجاست که علت این نوسانات چه چیزی است و چه عواملی می‌توانند روی قیمت و در نتیجه سرمایه‌گذاری شما در زمینه ارزهای دیجیتالی اثر بگذارند؟

 

کریپتو کارنسی

۱. قوانین و مقررات و نقش آنها در قیمت کریپتوکارنسی ها

یکی از دلایل عمده تغییرات قیمت کریپتوکارنسی را باید قوانین و مقررات مختلفی عنوان کرد که در هر کشوری برای این سرمایه‌گذاری نوپا در نظر گرفته می‌شود. دولت‌ها با این پدیده جدید سرمایه‌گذاری هنوز به خوبی آشنا نشده‌اند و از همین رو در حال آزمون و خطای قوانین و زیرساخت‌های مختلف برای به کارگیری درباره آن هستند. قوانین و اخباری که در هر گوشه از جهان درباره این کریپتوها وضع می‌شود روی قیمت آنها در تمام جهان اثر می‌گذارد. برای مثال، وقتی در ماه مارس سال ۲۰۱۷، ژاپن اعلام کرد که خواهان قانونی کردن بیت کوین است، قیمت‌ها تا حدی افزایش یافت. چین هم کشور دیگری است که به عنوان یک بازار بزرگ روی قیمت کریپتوکارنسی ها اثرات شدیدی می‌گذارد. سابقه مسدود کردن وبسایت‌های مختلف در چین برای جلوگیری از فعالیت‌های ارزهای دیجیتال تا کنون چند بار روی قیمت‌ها و نوسان آن اثر داشته است.

 

۲. وقایع سیاسی و اجتماعی جهان و تغییرات ارزهای دیجیتال از بُعد قیمت

مانند قوانین و مقرراتی که کشورهای مختلف درباره کریپتوکارنسی‌ ها وضع می‌کنند و روی قیمت آنها اثر می‌گذارند، وقایع سیاسی و اجتماعی هم اثرات خود را روی قیمت‌ها دارند. بیشتر اوقات از کریپتوها به عنوان جایگزینی برای پول بی‌پشتوانه یاد می‌شود. یعنی پولی که اعتبار آن از سوی دولتی که پول را منتشر می‌کند، تأمین می‌شود. بنایراین وقتی به دلایل مختلف سیاسی و اجتماعی، اعتماد سرمایه‌گذاران نسبت به یک پول بی‌پشتوانه کاهش پیدا می‌کند، به سرمایه‌گذاری به سمت بیت کوین یا رقبای آن روی می‌آورند تا نرخ ارز کاهش‌یافته را افزایش بدهند. برخی از کارشناسان معتقد هستند که کریپتوکارنسها می‌توانند به عنوان یک دارایی امن، جایگزین طلا بشوند که یک پشتوانه فیزیکی است. کارشناسان معتقد هستند که ارزهای دیجیتالی می‌تواند به یک جایگزین خوب برای طلا در میان نسل جدید بدل شود.

 

۳. احتکار در سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذارانی که در دوره فناوری‌های ریز و درشت منتج از فضای مجازی زندگی کرده‌اند، به خوبی می‌دانند که در عصر و دوره دات‌.کام، احتکار در سرمایه‌گذاری چطور می‌تواند روی قیمت‌ها اثر بگذارذ. سرمایه‌گذارانی که از طریق احتکار، فعالیت‌های اقتصادی خود را پیش می‌برند با خرید و فروش‌های پرسرعت خود در بازار کریپتوکارنسی ها(ارزهای دیجیتال) باعث ایجاد نوسانات کوتاه‌مدت می‌شوند.

 

۴. هک شدن سیستم‌ها

هک شدن سیستم‌ها هم یکی از مهم‌ترین دغدغه تمام افرادی است که در زمینه ارز دیجیتال ، بلاک چین و… مشغول به فعالیت هستند. هر حمله سایبری که به وقوع می پیوندد، قیمت کریپتوکارنسی ها را هم به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد. امنیت یکی از موضوعات مهمی است که بسیاری از افراد و کارشناسان درباره دنیای ارزهای دیجیتال از فقدان یا متزلزل بودن آن دچار ترس و واهمه هستند.

 

۵. به بازار آمدن کریپتوکارنسی های جدید

قیمت کریپتوکارنسی ها در گروی به بازار آمدن ارزهای دیجیتال است. در واقع، زمانی که یکی از ارزهای دیجیتال مشهور می‌شود، سیل سرمایه‌گذاری‌ها به سمت آن می‌رود ولی با ورود یک ارز جدید، قیمت‌ها دچار نوسان می‌شود و بازار تا حدی دوباره از حالت تعادل خارج می‌شود تا سرمایه‌گذاران ببینند که عضو تازه بازار چه سودی برایشان در پی خواهد داشت. در هر حال دنیای ارزهای دیجیتالی بسیار نامحدود، وسیع و غیرقابل پیش‌بینی است. فعالیت در آن به عنوان یک سرمایه‌گذار هم به دقت و هوشمندی و شناخت گسترده بازار نیاز دارد.

برچسب ها

زهره شهولی

زهره، ارشد MIS یا همون Management Information Systems داره که از زیرشاخه های آی تی هست، زهره عاشق نوشتن هست و در وبمسترفا تجربیات خودشو با عشق می‌نویسه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن